Serban Kazım Özer Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip, kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin, Yetenekleri dikkate alınarak; hayat boyu . bilgili, . kültürlü, . becerikli, . özgüvenli, . problemlerin çözümünde bilimsel yöntemleri kullanan, . sorgulayıcı, . bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, . uluslar arası bilince sahip, . işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın lider gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kömürlü stokerli merkezi ısınma sistemi
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza bireysel olarak ulaşım imkanı vardır. Birlikte geliş gidiş yapılmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 272 318 40 06 5073487731

WEB - https://serbankazimozer.meb.k12.tr

Adres - Serban Kasabası/Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR 05073487731

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - SERBAN KASABASI/SİNANPAŞA/AFYONKARAHİSAR